Aldrig känt mig så dålig som nu...

Känner mig verkligen helt uberkass, helt värdelöst värdelös.
Har pluggat och kört som en dåre inför idag, gjorde teoriprov på nätet hela dagen igår samt ett imorse.
Kl 09:00 började teoriprovet och när jag hade gjort hela provet och det var 15 minuter kvar klickade jag på "avslut test" och i samma sekund stannade mitt hjärta och jag öppnade ögonen och såg " GODKÄNT"!
Sån jäkla skön känsla :D

Sen gick jag till Gotlands bilskola och inväntade övningskörningen, den gick också galant ( som vanligt) och direkt efter den började uppkörningen med denna "Kurre"
Det tog 15 minuter i bilen sen satte nerverna in och jag körde sämre än jag gjort på FLEEERA år. fy fasen vad jag skämdes och var sur på mig själv!!
När vi stannat och han sa att jag inte blev godkänd så började jag gråta, jag bara kunde inte hålla emot.. började gråta mest för besvikelsen på mig själv, JAG KAN JU MYCKET BÄTTRE så vafaaaaasen.

Misstagen var att jag i en korsning fått i 3ans växel istället för 1ans växel så jag fick motorstopp >< men fick igång bilen direkt och körde iväg men fick inte riktigt upp farten helt.. sen när jag väl fick upp farten så sa han "sväng in här" och irriterad och besviken på mig själv som jag redan var så var jag ju värsta nervvraket så jag bromsade inte in riktigt så mycket som jag borde och BRUKAR göra så den svängen blev lite för snabb...
Gaaaaaah. om jag kunde spöa ner mig själv hade jag lätt gjort det.

Ända sedan dess har jag gått runt med gråtklumpen i halsen, pallade inte att gå till jobbet heller så åkte hem.
Dum som jag var här hemma så såg jag en sorglig film också ><

Hur som helst, en ny uppkörning är bokad men jag vet inte hur jag ska lösa det ekonomiskt och nu har jag ju tidspressen på mig också! MÅSTE Ju klara uppkörningen SENAST inom 2 månaders tid annars måste jag göra om båda proven igen...
Problems problems prooobleeems...

Lite sent men men..

Nu börjar jag bli sådär seg på att uppdatera igen.
Hur som, i Söndags var jag på besök hos Ronja som jag inte umgåtts med sedan gymnasiet. Hon fyllde 21 år så jag hade med en liten present.
Hon har även fått barn för 2 veckor sedan, världens sötaste lilla knodd!
Så inte nog med att man fick massa kakor och bakelser utan man fick även gott sällskap och klappa på den söta lilla pojken!
Vi bor ganska nära nu när jag har flyttat till Slite så jag hoppas vi kan umgås mer :)

Grattis ( nu i efterskott) igen kära Ronja.

Igår var första RIKTIGA dagen på jobbet, det gick bra, vi skulle få MINST 32 Ja tack på 4 timmar medans jag hade hela 52 Ja tack på 4 timmar :D Mer än någon annan där! Det kändes underbart! Lite tråkigt att man inte är hemma förens ca 22:20 dock.

Idag måste jag dessutom åka in redan nu vid 12:30 eftersom jag har körlektion >< lite drygt må jag lova men vad gör man då.
Stackars min lille pojk som får vara nästan helt ensam i 10 timmar dock :( Tur att man har mamma som kan komma och titta till honom ibland.

Nej, nu måste jag göra mig redo!

Lite panik igår..

Gissa vad min orädde kattunge gjorde igår? HAN HOPPADE FRÅN BALKONGEN!


Jag var inte hemma vid tillfället då Min broder hade tjejbesök och lånat min lägenhet sen i söndags.
Dom satt och kollade på film med balkongdörren öppen (DUMT!) iallafall hade dom hört något ljud och förstod att katten hoppat från balkongräcket! (jag bor ca 2 och en halv våning upp)

Dom gick ut och runt huset ett varv men såg honom inte, då gick dom upp igen för att kolla ifrån balkongen så dom fick en "överblick" och då såg dom han sitta under grannens balkong (på nedersta våningen) så då gick dom ner igen och där satt han och var rädd men han blev troligen väldigt glad att se dem så han gick efter dom påväg tillbaka, sen när dom gick förbi kanten på huset och han inte riktigt hunnit med (så han såg inte vart dom tog vägen) så satte han sig ner och började Mjaua!
Då gick dom runt hörnet på huset igen och där satt han och nu följde han med dom in igen.

Det har som tur regnat i flera dagar så marken var helt mjuk och Lerig så han verkar ha klarat sig bra.
Inga utomstående skador syntes och när jag kom hem hade jag upsikt ifall det skulle komma blod när han gjorde sina behov men det gjorde det ej så han verkar oskadd bortsett från lite skadade klor.

Men han skrämde sin Mamma något otroligt >< När Min bror i telefon sa vad som hade hänt ville jag nästan GÅ till Slite för att kolla till han :P

På natten gosade han som vanligt och han verkar inte rädd för balkongen heller (TYVÄRR!) Det hade varit mycket enklade om han var rädd för att va på balkongen för då hade man inte behövt vara orolig att det ska hända igen, det är nämligen så att min balkongdörr inte går att stänga till helt heller så ibland så blåser den upp/ puttas den upp av antinge hunden eller katten.
Men jag tänkte binda fast den.

 

Nu Idag har jag precis gjort mig ordning för att snart åka till stan och gå en snabb utbildning på nästa uppdrag på jobbet (Uniguide) jag vet dock inte om jag ska börja jobba direkt efter, eller dagen efter, eller inte förens nästa månad, jag har liksom ingen aning men det märker vi om ca 2 timmar ^^

Tack och hej för nu.


(en bild jag tyckte var passande nu)


Dålig update..

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men jag lär inte starta den här bloggen fullt seriöst förens jag fixat designen på den.

Hur som, i Onsdags var jag och min bror ute på en liten bilfärd, vi åkte till Blå Lagunen som ett av de vattenfyllda kalkbrotten på Gotland kallas, vi hade dock inga badkläder med oss så just då tog vi bara en promenad runt brottet, det var riktigt fint där men glömde självklart kameran ><
Tog iaf mobilbilder på mig själv i bilen påväg tillbaka :P

Sen igår var man och bytte P-stav, det var hemskt.. Hon som gjorde det satt och sa att hon inte gjort sånt på jätte länge och inte särskillt ofta.
Sen då när hon lade snittet med skallpellen där hon skulle plocka ut den gamla lade hon feeel, så hon sa "oj, jag måste göra det bredare" så det gjorde hon.
Sen istället för att bara sätta i den nya bredvid med det hålet den skapar själv gjorde hon ett till snitt som hon sen satte i den i.
Så nu har jag ett brett snitt i armen och ett litet snitt precis bredvid.

Och ja, det gör ännu ont. Samt att jag fick världens huvudvärk och sedan Feber :(

Nu har jag precis varit i stan med min bror och köpt lite småsaker, och nu ska vi spela lite Lips.

Tack och hej.

RSS 2.0