This is Halloween!

Igår var jag på Halloween firande hos Anna & Rikard, Det var väldigt trevligt då jag inte träffat dom på jag vet inte hur länge, har saknat dom iaf! Här kommer lite bilder från kvällen iaf!
Här har vi då halva gänget på plats, Jimmy, Sandra, Oscar & Robin

Kurki & Robin ser pepp ut iaf:P

Rikard & Anna

Rikard, Mattias & Jimmy i rosa kaninöron :D

Jimmy & jag

Jimmy & Jag igen, Jimmy visar sin goda sida!

Jag var utklädd till en French House Maid!

THE ATTACK OF THE YELLOW LIZZAAARD

Jimmy the Bunny Juckar på Rikard the Evil

Rikard  the evil verkade inte njuta :P

Jimmy the bunny verkade nöjd!

Rikard blir deluxe bunny!

uhm, what?

Rikard the not so evil

Rikard the bunny

Rikard the Metal bunny

Rikard the Bunny and Jimmy the Evil

Dom smälte plötsligt samman i en o samma dräkt :O

jag vill inte veta vad som händer i den kåpan ><

som jag precis sa.. :O

Helt plötsligt var jag en french maid bunny :O

Oscar & sandra posar! :P

Ännu mer

Tyra the Bunnycat!

Hon ville inte riktigt dock :O

Så hon försökte äta upp kaninöronen istället :P haha
Halloween pussen mellan Jimmy Aka Pälsken och Mig


Hoppas ni alla hade en trevlig halloween! Det hade iaf jag :) Tack alla som medverkade!

Mycket på gång.

Just nu känns det som det är mycket på gång och mycket att planera! Ska eventuellt till Stockholm snart, senare även Skövde och Lidköping och den 19e November blir det Oslo för att gå på konserter med min Kära bror!
Eventuellt kommer jag även försöka planera in en Göteborgsvistelse så jag kan få hälsa på min bästa vän Kajsa och även käraste systeryster Pyr!

Sedan har jag riktigt mycket på jobbet, ska även börja en timme tidigare från och med nu!

I Tisdags kastrerade jag min älskade katt Grim, när han vaknade till var han helt groggy och illamående hela dagen stackars liten!

Sedan igår och även idag har han varit sig själv igen, busig, gosig och alldeles underbar :D

Back to work now!

Idag..

Idag har jag varit i Visby och shoppat, Körde in själv :) Först åkte jag och tankade, sen åkte jag till visby där jag fikade med Jimmy B.
När jag skulle gå och leta efter vinterskor stötte jag på Jennie, she looked great! Jag skämdes dock över att jag såg så skabbig ut. Efter en stunds prat sade vi hej då och jag gick vidare på min jakt efter ett par vinterskor men jag hittade aldrig några, istället blev det en kofta och en bh :)
Sedan blev det max och därefter körde jag hem själv, i mörkret och parkerade sedan i garaget :D
Ibland kan jag minsann!..

Gaaah.. Stress

Imorse kl 09:30 fick jag ett sms från min chef som sa att jag gärna kunde börja kl 12 idag och jobba till 21, det är bara det att för att jag ska hinna till visby till kl 12 måste jag ta bussen som går 10:30, jag hade alltså knappt en timme på mig. När jag fick smset satt jag i pyjamas och gjorde rent kattlådan!
Jag gjorde iallafall ett försök, jag slängde ihop kattlådan, rusade in till badrummet och gjorde mig iordning, satte på mig kläder, försökte laga till lite mat snabbt som tusan (ska ju klara mig en hel dag på det) (frukost) sedan ut med hunden och lämna av henne hos min mor och sedan in snabbt som tusan för att äta, och när jag var klar var det alldeles för sent att hinna till bussen.
Jag gillar verkligen mitt jobb och vill verkligen visa framfötterna för dem, men 1 timme, please. omöjligt!

Hoppas det inte ser alldeles för dåligt ut för dom att jag inte kunde hinna ta mig idag, jag är ju egentligen endast satt på avdelningen med tiden 17-21 nu men ibland får jag hoppa in där vid 12 när dom behöver folk på en annan avdeling med. Så jag hoppas att det inte gör så mycket =/

Fick dessutom ont i magen av att stressa.

Nu  till en liten rolig sak jag upptäckte idag då jag skulle förbereda någon mat ; Min frys är FULL av olika sorters glass, men knappt någon mat. TYPISKT MIG :D

I CAN DRIVE...

Hey hopp, idag körde jag bil själv för första gången :D
Först körde jag mamma till Gothem och lämnade henne där, sen körde jag själv hem. När jag kom hem parkerade jag lite snett och det störde mig så jag gick upp och brände lite skivor till bilen sen gick jag ner och tog bilen till affären för att köpa en mjölk och lite glass att fira mig själv med.
När jag kom hem igen parkerade jag rakt :D så jag vart nöjd.

Nu ska jag snart laga till lite mat sen äta det och se på Spartacus <3
Tidigare idag badade jag Grim förresten, han blev inte så glad. Men nu efteråt luktar han gott som tusan och är ÄNNU lenare än vad han brukar vara och han verkar ganska glad nu iaf :D

På jobbet.

Nu sitter jag på jobbet, det går inte så bra idag, nästan ingen alls som svarar i telefon så jag passar på att skriva här sålänge. Har haft otur på jobbet på senaste, i förrigår hamnade jag i ett 20 minuter långt samtal med en riktigt sur gubbe, sedan igår hamnade jag i samtal med en jätte sur och stressad tant som bara slängde luren i örat på mig pga fotbollsmatchen ><

Helgen var ganska tråkig faktiskt,städade hela lägenheten och tog det lugnt, dock fick jag massa dryga sms så humöret var inte på topp.
Lördagskvällen och Söndagen var mysig dock :)
Fick därimot inte så mycket sömn så nu när jobbarveckan började var jag helt slut.

Jag har haft tur och inte behövt jobbat extra under dessa 3 dagar som varit så jag har börjat 17 och slutat 21, dock går ju bussarna fortfarande dåligt så jag åker ju hemmifrån 15:30 och är inte hemma förens 23 tiden ungefär.

Min ekonomi är fortfarande riktigt usel och det är tråkigt för jag vill verkligen åka till fastlandet snart, har dock fått lite grejer sålt på tradera nu men pengarna går först och främst till räkningar, speciellt dem till körkortet, på tal om det. JAG FICK MITT KÖRKORT FÖR EN VECKA SEDAN :D grattis till mig!


Jag blir så trött..

Ibland blir jag bara så trött på folk som verkligen VILL dra ner ens humör. Trött på folk som är griniga och klagar istället för att fira en när man lyckats åstakomma något.
Trött på folk som istället för att bara vara snälla och goa som jag VET att dom kan vara så ska dom åter igen klaga, komma med falska påståenden och vara allmänt dryga och typ, RETAS fast inte på ett såntdär roligt sätt utan på riktigt. Och allt heeeelt utan förvarning.
Varför?

Visst, jag kan också bli irriterad, och dryg och allt såndant, men INTE utan att någon gjort något som gööör att jag blir så. Jag är det ju inte mot någon helt plötsligt liksom.

Nåväl, dags att göra sig redo för Vattengympan, det ska bli skönt iaf :)

Så trött....

Förlåt för att jag varit riktigt dålig på att uppdatera men det har varit så mycket jobb att jag faktiskt inte haft tid eller ork att skriva något. jobbar nu mera 12-21 men bussarna går så dåligt så åker hemmifrån 10:30 och kommer inte hem förens 23 ><
Det känns inte så bra, inte pga tröttheten utan pga att min stackars katt är utan mitt sällskap på mer än 12 timmar, så ska det inte vara.
Jag funderar på att fråga min chef om jag eventuellt får ta en kortare lunch och därmed sluta en halvtimme tidigare, då skulle jag kunna åka hem tidigare, men samtidigt så ÄLSKAR jag verkligen detta jobb och vill därför inte vara en "jobbig anställd" som behöver ändra timmar hit och dit.
Men vi får se, jag vet en annan tjej i gruppen som frågade om hon fick sluta en halvtimme tidigare och det verkade hon få så då bör ju jag också få men det känns lite skumt och fråga "direkt" efter hon frågat.

Nej, nu måste jag skynda mig, ska ännu klä på mig innan jag ska springa till bussen.

RSS 2.0