GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år allihopa!

Mitt nyår började i en bil påväg till Stockholm, jag och Ken drack lite på vägen dit så när jag väl kom fram till Stockholm var jag party och smålullig!

Direkt framme i Stockholm tog jag tuben till Jenna (se bilden nedan) där jag fick lite Pizza och vi slängde i oss ett antal groggar och blev mer party!Hon var också snäll och sminkade mig lite!
Sedan drog vi ut och hamnade på Sjätte tunnan/axcess där vi spenderade hela kvällen tills vi åkte hem till Jenna igen och snackade massa skit!

När klockan var ca 07 på morgonen fick jag dock dra mig tillbaka in mot staden för att sätta mig i bilen påväg hem till Västervik.
TRÖTT som fasen var man och sov nästan halva den sista vägen hem :P


GOTT NYTT ÅR PÅ ER OCH GOOD NATT!

Om.

Om man kunde styra sina känslor, sina tankar, det man sagt och sina klumpiga val, ja...då hade allt varit så himla mycket enklare.

Jul, jul..strålande jul.

Julen spenderas hemma hos Jacobs föreldrar i Vimmerby, vi har Grim med oss och har tänkt spendera natten här. Grim tycker det är jätte roligt att ha en liten större yta att springa runt på!

Dagen annars har varit väldigt slapp, suttit framför tvn och sett på film och ätit lite julgodis och väntat på maten, även om jag inte gillar julmat i övrigt så var man så sjukt hungrig!
Sedan åt mat och efter det vart det mer godis och sedan julklappsöppning!
Till och med JAG fick julklappar! Blev glatt överraskad över det faktiskt, Jacob har en snäll familj :)

Jag och Jacob hade bytt julklappar i förväg, orka vänta till julafton liksom :P
Jacob fick av mig biljetter till Dream Theaters konsert i Stockholm, Uncharted 3 i specialutgåva, ett par välbehövda vantar, Filmen Zombieland på blu-ray och..hmm..har för mig att det var något mer..

Jag fick ett linne från stayhard(?) tror jag samt en jätte fin klänning/långtröja som jag inte hunnit använda än dock men det kommer!

Av Jacobs föreldrar fick jag lite mer kläder, bl a ett långt vanligt svart linne som jag ÄLSKAR för det funkar så asbra att använda som klänning!
Sedan fick vi gemensamt massa saker till hushållet också.

Av min egen familj fick jag välbehövda pengar.God Jul på er!

Lips lips lips..

Idag är Jacob iväg i Hultsfred för att jobba och festa lite så då passar jag på
att skråla lite i Lips! SÅ SJUKT KUL!
Roligare om man är två dock så man har någon att tävla med men det är bara jag och Grim här och Grim är inte direkt någon bra kandidat för ett sångspel ;P

Passade även på att laga lite sån mat som Jacob inte tycker om nu när han är iväg, Det blev kyckling och nudel-wok a la Linnea :P

In the making!

Finito! Sjukt gott vart det.

Min kväll sedan bestod av mer Lips, en romantisk film som gjorde mig lite för sentimental för mitt eget bästa.
Sedan efter det vart det ännu mer Lips för att sedan avsluta kvällen med nachos och skräckfilm.

Sedan tidigt tidigt imorse blev man väckt av att världens underbaraste kom och omfamnade en, väntade mig inte att han skulle vara hemma förens nån gång på eftermiddagen så det vart en glad överraskning :)

Slut.

Rockabillytema på jobbet!

Idag hade vi rockabilly-tema på jobbet!
Dock syns inte min sminkning på bilderna men såhär såg jag ut iallafall :

Svarta Wild diva skor men syns inte så bra eftesom jag har svarta strumbyxor på mig också.

Hemma innan jobbet.

Close-up

Lite suddig

Vilken poser.

Hur som, vi åkte några varv i raggarbilar och sedan var det tillbaka till jobbet för bugg och sprit, men det var inte jag med på utan jag hoppade av mitt i bilrunturen och åkte hem för att vara med min älskade pojkvän Jacob istället!
Så länge det är saker under jobbtid så kan jag vara med då jag ändå måste, men jag tänker inte vara kvar på frivilliga saker efter jobbtid med kollegerna när jag kan vara hemma och umgås med min pojkvän, man hinner ju inte umgås så mycket under vardagarna eftersom jobbet tar upp sån stor del, sedan lagar man mat och äter och sen är det dags att sova liksom.

RSS 2.0