Haaawt


OMFG, I had forgot how HAAAWT Lukas Rossi is :O *Drooool*

Tema - Våldtäcktsfilmer!

Dessa senaste dagarna har jag tittat igenom lite våldtäcksfilmer (dvs tjejer/killar som blir våldtagna och sedan hämnas på något riktigt skönt sett)
Eftersom jag själv blivit utsatt för liknande så är det väldigt befriande att se på dessa filmer(inte våldtäcktscenerna dock men själva hämden) för det känns lite som man får sin egen hämnd bara av att se på det.
Några av filmerna jag tittat på :

I SPIT ON YOUR GRAVE (2010)
Detta är en re-make av en film från 1978 (ska se orginalet snart)
Jag tycker den var jättebra av personliga skäl även om jag knappt kunde titta under våldtäcksscenerna =/ Sådär mysigt vidrig var filmen med :) Klart sevärd!
Har dock hört att orginalet ska vara bättre så passa på att se den med.
HANDLING :
"
Författarinnan Jennifer Hills känner för att komma ifrån storstadsbruset en stund och hyr därför ett litet hus ute i skogen där hon planerar att skriva en ny bok. På plats i det lilla samhället drar hon de manliga invånarnas ögon till sig. Några av männen bryter sig en kväll in hos henne med intentionen att skrämma Jennifer, men istället urartar det hela till misshandel och våldtäkt. Jennifer överlever den hemska natten och när hon återhämtar sig är hon fokuserad på hämnd."
Länk :
http://www.imdb.com/title/tt1242432/


THE LAST HOUSE ON THE LEFT (2009)
Detta är också en re-make av en film från 1972.
Helt klart värd att se, nu var det ett tag sedan jag såg den men jag vet att jag tyckte remaken var bättre än orginalet och att filmen i sig var bra.
HANDLING :
"
Två flickor stöter på några psykopater och överfalls och förnedras och en av tjejerna blir skjuten. Av en slump tvingas förövarna söka sin tillflykt till huset där föräldrarna till en av flickorna bor. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd..."
Länk : http://www.imdb.com/title/tt0844708/


DESCENT (2007)
Denna är nog en av mina favoriter just pga hur awesome hennes hämnd är.
Filmen är ganska seg i mitten men helt klart värt att se, speciellt när det närmar sig hämnd-scenerna.
Även om filmen är lite seg så visar den många känslor som jag verkligen kan relatera till vilket gör att jag älskar denna filmen ännu mer.
HANDLING : "
En lovande collegestuderande bestämmer sig för att söka hämnd efter att ha blivit drabbad av våldsamheter."
Länk :
http://www.imdb.com/title/tt0463027/

Dessa filmer rekommenderar jag er att se; om NI har några tips på liknande filmer så kommentera gärna :)
//Krams'n hugs Linnea

Mooovieees

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera på sistone men det finns inte direkt något att uppdatera om nu när jag är arbetslös, bara massa tråkiga ensamma dagar, inget värt att läsa om.
Idag har jag sett lite filmer iaf!

Black Swan

Den var faktiskt riktigt bra, jag älskade den. Sådär psykologisk typ :P

Sedan såg jag även:
DIE

Som också  är att rekomendera! Lite saw-stuk på denna! Sevärd iaf!
http://www.rlslog.net/die-2010-dvdrip-xvid-wbz/
Mer info och även torrent på denna länk!

Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag, har fler filmer att se men vill inte sitta uppe allt för länge så ens dygnsrytm blir helt f*ckad så när man väl börjar jobba så är man trött de första dagarna :P

Sov gott!

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MÄNNISKOR

Gillar att någon säger att dom skall ringa på kvällen innan tolvslaget, och skicka sms men händer något av det? NEJ. Sen när jag sparat pengar på min mobil för att vara snäll o skriva Gott nytt år sms till just denna, så får man inte heller något svar tillbaka. Sen gillar jag också att samma person sa att vi skulle träffas idag, att denne skulle komma ut till mig eller jag till denne sen får man inte höra något av den förens kl 16:45 och då börjar denne med att säga att man är en Svikare och påstår att man ljugit.
OCH att dom man trodde var sina vänner också tycker man är det. TILL ALLA ER, VEM fansen skriver på facebook JUST vid 12-slaget? JUST DET, Vid tolvslaget så såg jag på raketer på MIN egen balkong, men min katt i famnen som fick Nyårspuss! sen när allt var klart DÅ satte jag mig vid datorn och skrev, för då var allt över.
RONJA & PATRIK kan även INTYGA att jag gick hem, hur mycket jag ändå ville gå med till berget och se på raketerna så gick jag hem för min katts skull!

Gott Nytt År!

GOTT NTTT ÅR ALLIHOPA!

Firade med en liten fest först hemma hos Ronja & Patrik! Sedan när det började närma sig tolvslaget gick jag hem för att vara med min älskade katt Grim då det är hans första nyår och jag ville vara hemma med han ifall han skulle bli rädd! Grim fick också Nyårspussen <3

Hoppas alla haft en trevlig kväll för att fira det året som varit!
:* :*

RSS 2.0