Liseberg...

Idag åkte vi till Liseberg, jag var jätte pepp då det var flera år sedan jag varit där.. men det blev inte riktigt som man tänkt sig.
Först när vi kom dit så åkte vi uppskjutet och jääävlar va livrädd jag var, brukar ju alltid börja med lugnare grejer som lisebergsbanan och balder o sånt! inte sånna läskiga saker direkt!
Men det gick bra när den väl började röra på sig :P Stackars Jacob som fick stå up med mig dock, jävlar vad harig jag blivit.
Sen var det en bergodalbana, mat och dö av magsmärta som stod på listan..
Jag har inte haft såhär ont i magen på fleeeera år, vet inte vad som hänt, kanske har jag fått en inflammation utöver den kroniska från IBSen? Det har ju hänt förut liksom.
Anyywhoo. Jag och min mage förstörde dagen som vanligt så vi fick åka hem tidigare..
Jävlar va dåligt samvete jag har över det alltså, jag funderar på att åka hem bara för att han ska ha tid att hitta på något kul med någon annan innan hans semester är slut för det känns som jag o min jobbiga mage bara skulle förstöra allt iaf.

Nu har jag inte ens ätit något eller gjort något speciellt och till o med nu känner jag av magen, känns inge kul alls.
Får nog börja gå till doktorn igen,vill dock för allt i världen inte göra en jäkla kolonoskopi igen eller vad det heter.
Bläää. kill my mage! (and my warlock? ;P haha neee inge kul)

Sommar forts..

Sommaren har väl hitills inte riktigt blivit som man tänkt sig men lite motgångar hit och dit.
Den var lite förvirrande i början sådär med lite saker som hände som man inte riktigt visste hur man skulle ta och riktigt vad man skulle tro och känna eller hur man skulle kunna lösa vissa saker.

MEN nu sitter jag här i Västervik hos min pojkvän Jacob, vi ska dock iväg till affären nu en snabbis så jag forsätter snart*poff*
Så, nu är vi tillbaka och jag har precis fått lite mat i magen så nu kan jag fortsätta skriva.

Som sagt sitter jag då i Västervik och här har jag nu varit sen i Torsdags, vi skulle egentligen vara på Gotland ett tag till men det blev inte riktigt så, men det gör inte mig något då jag trivs bra här hos Jacob! Dock saknar jag Grim en massa, känns dumt att jag har varit ifrån honom så mycket nu på senaste tiden men ja, han verkar ta det bra. Han får ju vara med mor och lilla vovven!

Under sommaren hitills har det väl inte hänt så mycket, vi körde runt lite på Gotland när vi var där och såg bl a Hoburgsgubben för första gången typ.
Sen var vi och plåtade Raukar på Fårö samt badade lite i Smöjen.
Sen väl här i Västervik har vi spelat, sett på film och varit på fest hitills.
Jag har inte festat på aslänge, sen nyår faktiskt (förutom en snabb utgång med Kajsa i Feb), Så det var kul! Dock hade jag glömt hur alkohol påverkar min magsjukdom, jäääääklar vad ont jag fick i magen! Har legat hela dagen igår och nästan hela dagen idag och bara kvidit av magsmärta typ.
Känns som jag varit väldigt trevligt och underhålladen *host* sällskap *host*.
Nu känns dock magen bättre så förhoppningsvis är jag lite mer fit for fight från och med nu.

Det är lite kul att jag faktiskt bara varit här i 5 dagar, känns som mycket mer!
Troligtvis för att allt känns så skönt och avslappnat när jag är här, Känner mig verkligen hemma.
Samma som att nu är det en månad sen jag och Jacob blev tillsammans "officiellt" men det känns som jag känt honom hela mitt liv och att vi varit tillsammans bra mycket mer än bara en månad!
Allt med honom känns så tryggt och så bra, har aldrig känt såhär starkt såhär fort för någon annan förr, en månad och jag älskar honom redan.

Nu ska vi spela något, tror jag! Så take care ppl!

Soooommar

Yaay, nu känns det som det är sommar på riktigt då babe's semester börjat och han har kommit hiiit!
Wiiie! Jag mår så ofantligt bra när jag har honom i närheten, känner mig pirrig o bubblig hela tiden :)
Sååå jag lär inte finnas här så mycket för jag lär va busy med att mysa med Jacob mWahahaha!
Ha en bra sommar då! I know I will!

RSS 2.0