Midsommarhelgen.

Min midsommar har varit den bästa och underbaraste jag någonsin haft, även om det mesta gick helt fel så är det ändå den bästa för jag fick tillbringa den med världens bästa och underbaraste!

På själva midsommar så skulle jag försöka tända en grill för första gången, det gick inte så bra!
Först under rengöringen så fanns det inte så mycket man kunde använda så det fick bli en stor spade :P
Jacob tog bildbevis på detta :

Sedan var det i med briketterna och på med tändvätskan och sen tända eld på skiten, men tror ni det brann? Nope.
Så detta moment gjordes om ca sådär 3 gånger innan det blev någon fart på grillen!
Sedan var jag ju alldeles för seg med klyftpotatisen så vi hade redan ätit oss mätta på några grillspett innan klyftpotatisen ens va klar och då glömde jag dessutom bort den så de brändes lite :P
Hela denna process tog ju några timmar också så vi började väl inte äta förens efter 20 heller!
Väldigt lyckat med andra ord! HOST HOST!

Annars har helgen mest spenderats med mys, tv-spel, film och mer mys vilket har varit underbart enligt mig.

Igår (lördag) ville min snälla mor bjuda oss på mat så vi åkte iväg till Tjälders och åt en massa gott, där var det som tur var ganska lugnt också till skillnad från i Åminne där det var SJUKT med folk! Världens liv var det där också så man kunde inte höra ett piss på ett tag typ.

Nu har Jacob åkt hem och här sitter jag och saknar honom så in åt i h.vete.
Tycker om honom så sjukt mycket, det finns inga ord som kan beskriva dom känslor jag har för honom. Allt jag kan säga är att jag känner mig som världens lyckligaste tjej som har någon som honom i mitt liv.

Underbar vecka

Inte skrivit här på hela veckan för jag har varit hos JACOB!
Vilket var minst lika underbart som förra gången.

Inga ord kan förklara hur mycket jag tycker om den sorken, hur underbart det har känts att få lägga mig bredvid honom varje natt i en hel vecka och vakna upp bredvid honom.
För varje dag som går så tycker jag bara mer och mer om honom.
Han är verkligen helt underbar, mysig, snäll, förstående, omtänksam och vi har väldigt lika syn på väldigt mycket och man klickar så överdrivet bra ihop!
Känner mig trygg med honom, känner att jag kan vara mig själv!

Det enda negativa är väl att det är jobbigt att vara ifrån Grim så länge, speciellt när jag vet hur dåligt Grim mår av det. Annars hade jag varit hos Jacob så mycket som bara möjligt.

Trots att allt gått väldigt fort, om man kolla på tiden så känns det som jag känt honom iaf halva mitt liv, när man åker hem så känns det som att man för första gången ska vara ifrån honom på länge så man saknar typ ihjäl sig, men egentligen har vi ju inte känt varann länge alls.
Men trots det så tycker jag om honom så sinnessjukt mycket redan, tänker på honom konstant, drömmer om honom jätte ofta. Jag är verkligen redan kär helt enkelt.

Denna vecka fick jag även åka med honom till Vimmerby och gå på hans broders student samt träffa hans släkt! Det var sjuuuukt läskigt men jag lyckades hålla mig ganska lugn ändå,tror jag :P
Hoppas jag inte gav ett dåligt intryck bara.

PÅ TORSDAG kommer han ner till mig! Längtar som faaasen! Kommer bli den bästa midsommaren ever eftersom jag får spendera den med honom :)

I WANNA GO BACK!

Så, nu sitter man här efter första jobbdagen på nya jobbet och längtar tillbaka till de tidigare dagarna denna vecka, varför? Ja det ska jag tala om nu!:


I måndags lite halvt spontant planerat så åkte jag till Oskarshamn där jag blev hämtad och åkte vidare hem till Jacob i Västervik.
Dock var vi inte framme förens på Måndagskvällen så det vart bara en film (Kommisarie späck eller va den hette) och sen i säng.

På Tisdagen gjorde man inte så mycket så det var skönt, först satt jag bara o slötittade lite på tvn och så medans han var på jobbet och sen vart det några fram o tillbaka turer ner på stan och tillbaka då det blev lite spontaninköp.

Onsdagen var det lite samma visa på förmiddagen men sedan åkte vi till Linköping där vi gick och shoppade lite, det blev dock bara några par strumpor åt mig.
Sedan vart det min första 3D bio ever! Sjukt kul!
Vi såg nya Piratesfilmen, jag gillade den men tyckte inte den var lika bra som dom tidigare i serien, men jag älskar ju pirater så jag gillade den massa ändå!

Torsdagen var slappardag deluxe med spel och film! Men sånt gillar vi!

Fredagen vart det lite mer gå på stan och dylikt och samma Lördagen.
På Lördagskvällen åkte jag dessutom hem och var inte hemma förens närmare 1-2 tiden på natten så det var bara att gå o lägga sig och sen upp tidigt imorse för att åka o jobba. BLÄ

En sjuhelvetes mysig & trevlig vecka har det varit och den tog slut alldeles för fort.
Så därför vill jag spola tillbaka och göra om den en gång till...NU.

RSS 2.0