Lately..

Lately I've been feeling that until I look something like this..

Or this..

...I will never be good enough.

It feels like I'm only a few steps away from actually getting undressed and dressed underneath the covers just so my boyfriend doesn't see how fat and ugly his girlfriend really is..
(NOT that I think HE would EVER think like that! , but I think like that)

( And if anyone wonders why I feel like this right now I will refer you to my previous post : http://nympheliac.blogg.se/2011/september/jag-har-dragit-mig-lange-for-att.html )

Soo siiick and tired..

Bokstavligen då. Varit sjuk i en veckas tid nu.
Allt började med att jag trodde jag hade migrän förra Torsdagen eftersom jag hade ont i huvudet och kände mig illamående, men migrän brukar gå över till dagen efter men det gjorde det ej.
Under helgen var det mest ont i magen, huvudet och febrig men sedan blev det mer illamående och kräktes även upp varje gång jag försökte äta något.

Har inga pengar heller så har inte kunnat köpa någon soppa/fil eller något sådant som ska vara bra att ta när man är magsjuk men snäll mor som jag har så satte hon över pengar igår utan att jag behövde fråga eller be om det!
Dock väl i affären, på grun av näringsbristgen började det snurra i huvudet och svartna för ögonen när jag stod och läste på sopporna.
Men klarade mig hem ändå.

Nu en vecka efter är jag så låg på energi då jag inte ätit något jag fått behålla sedan helgen, förutom att jag faktiskt fick behålla lite nudlar igår.
Cyklade till vårdcentralen idag och på bara den biten blev jag HELT utmattad.
Läkaren sa att det troligtvis var på grund av min kroniska inflammation i tarmen som jag inte blivit frisk ännu då slemmhinnorna inte hunnit återhämta sig eller något.
Hon tyckte jag skulle vila tills Måndag och återvända till jobbet först då men jag funderar på att försöka jobba imorgon ifall jag får behålla maten jag försöker trycka i mig idag.

Det var ett tag sedan jag bloggade, varit en underlig period.
Jacob var i sthlm flera dagar förra veckan och då passade jag på att låta Maria fixa mina naglar!
Såhär fina blev dom :

Vi gjorde ena handen på Tisdagen och andra på Onsdagen förra veckan.

Sedan kom Jacob äntligen hem igen på Torsdagskvällen förra veckan och SOM jag hade längtat!
Sov jätte dåligt när han inte var hemma!

Jag är verkligen enormt förälskad och fäst vid människan så jag klarar mig knappt mer än 2 dagar utan honom. Men han är ju världens underbaraste också så det är ju förståligt!

Om du läser detta så ÄLSKAR JAG DIG MEST AV ALLT! <3

Så, nu ska jag väl försöka mig på att äta lite yoghurt och se om jag kan få behålla det!
See ya.

På Senaste..

Jag har ju varit väldigt dålig på att blogga på senaste, har varit så mycket som hänt så jag har faktiskt varken haft tid, lust eller ork till att blogga.

Vad har hänt då, jo för 2-3 veckor sedan åkte jag till Oslo och hälsade på min bror.
Vi gjorde inte så mycket, vi var och shoppade på Scandinaviens största köpcenter.

Väntar medans min bror provar kläder.

Blev dock rätt fort uttråkad :P

Sedan så spelade vi mest tv-spel och käkade fettismat.

Sedan när jag kom hem igen vart det utbildning och sedan började jag på ett nytt jobb för ett företag som heter Legio, och jag är då telefonförsäljare.

Annars har det mest varit jobb och lite annat tråkigt.

Så, inget mer att skriva/berätta om direkt.

Krams'n hugs

Shopping Shopping Shopping!

Idag åkte jag  till Stockholm för att shoppa lite! Dock blev det inte så mycket shopping alls för min del.
Dom byxorna jag JÄTTE GÄRNA ville ha från Gina tricot fanns inte i min storlek någonstans! Jag var ändå inne i 2-3 olika och kollade efter just dom byxorna.

Sedan hade jag en himla otur gällande det andra inköpet jag hade planerat, Puder!
Mitt Puder fanns INGENSTANS! jag såg det i några av dom butikerna jag bara var inne o vände i lite fort men sen när jag verkligen var inne ordentligt i en butik och tänkte köpa pudret så fanns det INGENSTANS och inte orkade jag gå tillbaka till dom ställena där jag sett dem innan så det blev inget av med det.
Får försöka hitta det någon annan gång istället, tills dess köpte jag ett annat som får duga sålänge.

Dock fyndade jag 3 par JÄTTE mysiga trosor! Är fan helt förälskad i materialet, vill aldrig någonsin ta av mig dom!(fast det kommer jag ju såklart göra, måste ju tvätta dom och duscha o grejer, men ni förstår principen :P)
Sedan fyndade jag en asnice smörgåsgrill då den jag har är döende deluxe, den har spruckigt, börjat röka och funkar allmänt sämst så det var verkligen nödvändigt att ersätta denna.


Sedan blev det inga fler inköp förutom ett Frisco mål på MAX som jag inte ens orkade äta upp, men det blir gott med lite frukost imorgon :)

Krams'n hugs

RSS 2.0