Världens bästa tävling!

Jag är med och tävlar på InsaniteaTime.blogg.se om ett presentkort värt 500 kronor hos Viola Lahger, giltigt vid köp av helt valfri korsett! Eftersom den dessutom kan skräddarsys helt efter egna önskemål betyder det att jag kan köpa precis vad för korsett som helst...

Vill du också vara med och tävla, gå hit: http://insaniteatime.blogg.se/2011/september/presentkort-hos-viola-lahger.html

DO IT NOOOW :D

Lite update på bildfronten

Är ju ännu mitt uppe i flytten samt nya jobbet så har inte haft nån vidare tid eller ork till att blogga, dessutom har jag inte haft något speciellt att blogga om.
Nu i helgen åker vi iaf till Gotland och hämtar det mesta av mina grejer, jag som ännu håller på att försöka packa upp klädera som jag fick med mig i helgen som var nyss vilket är en utmaning, för mycket kläder och för lite utrymme att hänga på :P

Jag var ju som sagt på Gotland i helgen, träffade min bror och plockade ur förrådet samt packade så mycket jag orkade.
Första gången jag kört bil på båten :O Det gick bra iaf!
Sedan var det första gången Grim åkte båt också, det gick hur bra som helst det också, han mjauade lite då och då men det var bara det.

Väl här hemma verkar Grim trivas, han är lite extra känslig när man går hemifrån dock och han låter mer men det kommer säkert bli bättre när han vant sig lite mer.
Det märks också att han saknar balkongen och Gemma.
Sedan så är han ju van vid att när jag går upp på toan så är det detsamma som "nu är det morgon, nu går vi upp" så när Jacob går på toa mitt i natten tror Grim att det är dags och gå upp så han höll på som tusan imorse ><
Stackars Jacob som inte fick sova klokt.

Anywhoo, Bildupdate var det ja!


Nyvaken och osminkad

Haha

Leker tuff? :P

Sådär, that was it.

Sedan tog Jacob några bilder på Grim igår också som blev jättesöta så jag måste slänga upp dom också!


Söööt

Grim och hans favoritsnöre!

Haha! Buuuuskisse!

Så, nu ska jag fixa lite innan jobbet så byeeee bye

Jag har dragit mig länge för att..

Skriva om detta då jag inte riktigt haft ork eller lust men det är good to know för det är något som förklarar mycket om varför jag är som jag är osv.
Men jag såg att en tjej som jag ser upp till gått ut med hennes sjukdomar nyligen och fick lite energi till att göra det nu, dessutom var hon så bra på att förklara vissa delar som jag haft svårt att sätta ord på så jag fick lite hjälp där!

Jag lider av en sjukdom som heter dysmorfofobi, har haft det väldigt länge och det går upp och ner men man blir aldrig av med det helt, utan man har bara bättre o sämre stunder.


BDD = (Body Dysmorphic Disorder) Sjukdomen jag lider av. Störningen innebär att man har en bild av sig själv som inte stämmer, samt att man lider extremt mycket av sitt utseende, i så stor utsträckning att det sociala livet blir lidande. Oftast ter sig detta i extrem utseendefixering, Svartsjuka och kontrollbehov emot pojkvän/flickvän, behovet av att få höra att man är fin eller känna sig värdefull är högt, Man är alltid orolig över att personer i ens närhet ska dissa en för dom hittar nån finare/snyggare, speciellt när det gäller partners och ibland till följd av det social fobi. Jag tycker verkligen, på allvar, helt seriöst, att jag är den fulaste varelsen som bor på den här planeten. Jag kan inte sluta fokusera på hur ful jag tycker att jag är. Min näsa är för stor, min ansiktsform är mongo, jag hatar mitt hår, mina läppar är för små, mina ögon är hängiga och fula, min rumpa är hänging och min underkropp är alldeles för bred jämnfört med min överkropp, mina bröst är för små.. osv osv.
En person som är drabbad av störningen kan lida så mycket att denne inte kan sköta ett normalt liv. Ofta hakar den drabbade upp sig på vissa kroppsdelar, till exempel näsan, och en del undviker att visa sig i vinklar som de är övertygade om att andra ska anse de ser motbjudande ut i, vilket kan leda till ett för utomstående mycket underligt kroppsspråk och beteende. Den här fobin är extremt jobbig även om det blivit mycket bättre och jag lärt mig att acceptera vissa saker.

Känslan över att....

Jag vill bli av med denna känsla....usch.
kan någon ta bort den tack..

Wiie! Happy news!

På senaste tiden har det varit mycket fram o tillbaka krångel angående flytt och jobb osv.
Men nu börjar allt ordna sig!

Gick precis klart jobbutbildningen igår och fick då veta att jag fått jobbet! Så idag är min första riktiga dag! Wie!
Sedan har jag sagt upp lägenheten och allt annat som behövs sägas upp iom flytt.

Nästa helg ska jag åka hem och börja packa ner lägenheten så mycket som möjligt men det blir lite jobbigt då jag ska jobba på vardagarna igen så det blir väldigt lite tid tyvärr.
Sen helgen därpå blir det isåfall att åka hem med släp och hämta allt. Sedan vet jag inte hur det blir med städningen, hur ska jag hinna med den? =/ Nåväl, hoppas det löser sig iallafall.

Sedan är ju Arbetsförmedligen så dumma så man får endast flytthjälp pga jobb om man är ÖVER 25, så sjukt drygt.
Så jag har lämnat ansökan till soc men inte fått svar än, hör dom inte av sig har jag inte ens råd att flytta grejerna för hyra släp och så kostar en del och jag får inte min första lön förens i slutet på nästa månad.

Förutom detta så är jag sjuuukt pepp! Överlycklig över att jag ska bo ihop med älsklingen min, träffa honom varje dag och få sova med honom varje natt, finns det något som är bättre än det?
Jag är såååå lycklig att jag hittat någon så underbar som Jacob, känns som mitt liv börjar NU, att det är nu det gäller.
Ser fram emot en framtid tillsammans med Jacob <3

RSS 2.0