Sommar forts..

Sommaren har väl hitills inte riktigt blivit som man tänkt sig men lite motgångar hit och dit.
Den var lite förvirrande i början sådär med lite saker som hände som man inte riktigt visste hur man skulle ta och riktigt vad man skulle tro och känna eller hur man skulle kunna lösa vissa saker.

MEN nu sitter jag här i Västervik hos min pojkvän Jacob, vi ska dock iväg till affären nu en snabbis så jag forsätter snart*poff*
Så, nu är vi tillbaka och jag har precis fått lite mat i magen så nu kan jag fortsätta skriva.

Som sagt sitter jag då i Västervik och här har jag nu varit sen i Torsdags, vi skulle egentligen vara på Gotland ett tag till men det blev inte riktigt så, men det gör inte mig något då jag trivs bra här hos Jacob! Dock saknar jag Grim en massa, känns dumt att jag har varit ifrån honom så mycket nu på senaste tiden men ja, han verkar ta det bra. Han får ju vara med mor och lilla vovven!

Under sommaren hitills har det väl inte hänt så mycket, vi körde runt lite på Gotland när vi var där och såg bl a Hoburgsgubben för första gången typ.
Sen var vi och plåtade Raukar på Fårö samt badade lite i Smöjen.
Sen väl här i Västervik har vi spelat, sett på film och varit på fest hitills.
Jag har inte festat på aslänge, sen nyår faktiskt (förutom en snabb utgång med Kajsa i Feb), Så det var kul! Dock hade jag glömt hur alkohol påverkar min magsjukdom, jäääääklar vad ont jag fick i magen! Har legat hela dagen igår och nästan hela dagen idag och bara kvidit av magsmärta typ.
Känns som jag varit väldigt trevligt och underhålladen *host* sällskap *host*.
Nu känns dock magen bättre så förhoppningsvis är jag lite mer fit for fight från och med nu.

Det är lite kul att jag faktiskt bara varit här i 5 dagar, känns som mycket mer!
Troligtvis för att allt känns så skönt och avslappnat när jag är här, Känner mig verkligen hemma.
Samma som att nu är det en månad sen jag och Jacob blev tillsammans "officiellt" men det känns som jag känt honom hela mitt liv och att vi varit tillsammans bra mycket mer än bara en månad!
Allt med honom känns så tryggt och så bra, har aldrig känt såhär starkt såhär fort för någon annan förr, en månad och jag älskar honom redan.

Nu ska vi spela något, tror jag! Så take care ppl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0