Påväg mot nya tider.

Nu sitter jag på båten påväg till Västervik och älsklingen igen, känns väldigt bra.
Som ni alla vet så var det lite jobbiga tider i början på månaden och det hände en hel del som var lite utmanade att sig igenom och svårt att komma över och släppa men nu ser jag fram emot nya tider, satt precis och raderade lite sms från just den jobbiga tiden för att inte behöva bli påmind om det igen.
Så nu blickar jag bara framåt mot en underbar framtid tillsammans med den underbaraste
människan jag någonsin mött, jag har aldrig tidigare varit så fäst och älskat en  annan människa så som jag älskar Jacob.
Även om allting har gått väldigt fort framåt så känns det så rätt, det känns nästan som det inte gått tillräckligt fort framåt.

På Onsdag ska jag på ett informationsmöte/arbetsintervju i Västervik och jag HOPPAS verkligen att jag får jobbet så jag kan lämna ön och flytta till Västervik så jag slipper skiljas åt från min älskade någonsin igen.
Jag har varit hemma sedan Tisdag, inte alls särskillt länge alltså men det har ändå känts som en evighet bara för jag varit ifrån min älskade, allting känns verkligen trist och grått utan honom.

Ååååh vad jag längtar, sitter och är helt pirrig!
Dumma båt som går så fruktansvärt sakta. Vill vara nära honom NU!

På tal om båten så är det väldigt vågit ute på havet så det guppar en hel del, på Gotland var det världens regnstorm typ så det är iofs inte så konstigt, som tur var så blir jag aldrig sjösjuk :P
Som tur var så har man datorn och massa film & serier att titta på under båtfärden så tiden går lite fortare iallafall, men inte fort nog.

Nej nu orkar jag inte skriva mer! Take care ppl!

Eftersom jag skrev detta medans jag satt på båten och var utan internet så blir det ju inte publicerat förens nu då jag är FRAMME :D wiiie.

Tom Rubrik. Update

För exakt en vecka sedan hände det något väldigt väldigt jobbigt och sedan dess känner jag mig lite uttömd, tom. Jag har inte riktigt återställt mig ännu eller hur man ska säga.
Sedan är jag mer försiktig och osäker på allt efter det också känns det som.

Förutom det är allt väl ganska bra :)
Är i Västervik hos min älskade Jacob, sitter just nu hemma hos honom och slötittar på Rachel Ray medans han är iväg och jobbar, vilket suger för jag vill ha han hemma! Allt är myyyycket roligare då!

Just nu är det medeltidsveckan på Gotland vilket jag tyvärr missar, känns lite småtråkigt men jag är heldre här. Dock är det Eldshowen kl 22 idag som är det bästa jag vet med medeltidsveckan så jag hoppas nån jag känner är snäll och filmar showen så jag får se sen! *blinkblink*:D

Jag har väl egentligen inget att skriva, känner mig som sagt sådär tom nu..
Jag kan dock säga att jag har riktigt ont i min stortå! Slog i den ordentligt här om dagen och sedan dess gör det ont att sträcka på foten/tån eller börja tån uppåt.
Böja tån neråt går inte ens! Någon som vet vad det kan vara? Varit såhär i 1-2 dagar nu.

Just det, en relativt ny bild på mig (1 vecka och 2 dagar gammal) får ni också :

ja, det var väl det..

Kl 14:52
Just det, Jag har även skaffat en ny msn nu. Mest för att jag på min gamla msn har massa gamla killpolare som en efter en skriver o säger massa dumma onödiga saker och råraggar när dom vet att jag har pojkvän, så istället för att ta bort o blocka dom en efter en så har jag nu skaffat en ny msn ist! wooh!

worst day

Yesterday was the worst day of my life so far, i've never been so confused, shocked and full of panic before.
Hopefully something good will come out of it though..
I sure hope so.

RSS 2.0