Plåga mig själv..

Är dum nog att plåga/tortera mig själv med att kolla igenom sånt här...
önskar innerligt att det hade fortsatt såhär.. :'(

:'(

Kommentarer
Postat av: J

Du har möjlighet att få det igen. Jag finns här och väntar... jag är beredd på att göra allt i världen för att få en chans till. :/

2012-03-09 @ 10:47:23
Postat av: T

Trodde du sa att han aldrig visade någon uppmärksamhet? :O Verkar som han gillade difg en del..

Svar: Om du tittar på datumet så var det alltså PRECIS i början när vi började träffas, då var han fin, go och förhållandet var nästan som det skulle vara (lite problem runt omkring som tärde på allt men), men efter det blev det bara mindre och mindre sånt och mer och mer distans.. =/
Nympheliac

2012-03-15 @ 16:03:46
Postat av: natta

T, men hon verkar sjukt osäker med dåligt självförtroende. Sådana personer kräver uppmärksamhet i massor av sina partners - och folk som inte har några andra intressen eller liv än sin partner. Skulle aldrig palla ha en sån efterhängsen partner. Mardröm.

Svar: Du har verkligen missuppfattat allt, jag är verkligen inte en sån person.Han var mer eller mindre borta varje helg och all ledig tid på fester och i andra städer osv, så gott som aldrig hemma eller med mig så efterhängsen är det sista jag är.
Nympheliac

2012-03-16 @ 00:53:05
Postat av: maria

Hej Linnea, Maria här! Var verkligen inte dig jag menade där, för dig har jag pratat med, du har ställt upp på oss och så så med dig är det annorlunda så jag vill inte du ska ta åt dig vännen. Det är en annan tjej, på jobbet och även en till som du känner likväl som jag som tror hon ska få naglarna för 50 kr, två ggr om och även till samma pris på hennes vänner. Även en tjej p jobbet som faktiskt bokat in sig på mig flera ggr men so som sen aldrig kommer på tiderna, och säger heller inget efteråt. Och sen är det en TILL tjej på jobbet som gjort lika nästan.. Nyligen också, bägge två. Den ena har typå slutat prata med mig sen jag kom tebax dessutom :( Är lite smått förbannad. Kramar!!!

2012-03-18 @ 10:37:35
URL: http://marialinneamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0